T. +45 40536810 | E. camilla@profonda.dk I Autoriseret psykolog & Medlem af Dansk Psykologforening

De fleste mennesker kommer ud for en eller flere kriser i løbet af livet, f.eks. hvis man mister en nær pårørende, sit arbejde eller kommer ud for en ulykke. En krise er en naturlig reaktion, når et menneske oplever alvorlige tab eller problemer. Ofte kan man komme igennem en krise ved at få omsorg og støtte fra familie og venner.

For nogle kan det være svært at bearbejde de følelser der er forbundet med sorgen/krisen. Det kan betyde, at man ender med en kronisk  benægtelsesreaktion, hvilket kan udløse en række følelsesreaktioner i form af depression, eller angst. Her vil det være en god ide at søge professionel hjælp for at få bearbejdet krisen/sorgen.

Der kan være mange årsager til, at man kan have problemer med at få bearbejdet sorg eller krisereaktioner. Oftest skyldes det, at man ikke er i besiddelse af de følelses- håndteringsteknikker som er nødvendige for at kunne bearbejde tabet. Det kan derfor være en god ide at få hjælp af en psykolog som kan hjælpe dig med at bearbejde følelserne der er forbundet med det tab eller den sorg der er tale om i den specifikke situation. 

          Vi tilbyder også sorggrupper for børn og ungePsyolog praksis i Hørsholm

          og familier der rammes af en krise. Det kan være

          i situationer, hvor en familie rammes af en ulykke,

          tab, eller sygdom.