T. +45 40536810 | E. camilla@profonda.dk I Autoriseret psykolog & Medlem af Dansk Psykologforening

 

Alle par kommer på visse tidspunkter ud for kriser. Det kan være godt at søge professionel hjælp for at komme videre. Parterapi kan hjælpe Jer med at vende konflikter og kriser til vækst og forandring…

 

 

Sidder I fast? Skændes I? Er der utroskab?  Tvivl?  Uro?

Føler I at I er gledet fra hinanden?

Eller vil I gøre noget for at undgå det?

 Jeg tilbyder parterapi til par i krise. Par i udvikling. Par i forandring. Par i fastlåst hed. Par i magtkampe. Par med tilbagevendende negative mønstre og til par med behov for eller lysten til at skabe et rum for nænsom udvikling.

Parterapi kan ofte hjælpe Jer med at udvikle en mere hensigtsmæssig måde at kommunikere på og lære at forstå hinanden.

Vend konflikter til vækst og forandring

Parterapi kan give mulighed for at vende konflikter til vækst og forandringer samt hjælpe Jer med at blive mere opmærksomme på hinanden i hverdagen. Parterapi kan også være med til at forebygge konflikter samt give Jer nogle værktøjer som kan tages i anvendelse når der opstår konflikter eller uoverenstemmelser imellem Jer.

Parterapi kan samtidig også være en hensigtsmæssig måde at afslutte et forhold på, hvilket især er vigtigt hvis I også har børn sammen.

Jeg holder også kurser for par som har lyst til at udvikle og udforske parforholdet.

De terapiformer der tages i anvendelse i parterapien er; imagoterapi, mindfulness og nærværstræning, kognitiv terapi for par samt løsningsfokuseret terapi. Hvis du vil læse mere herom, så læs mere herom under terapiformer/Parterapi.